ASTAN

خبرگزاری فارس: دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: این جبهه در هیچ مکانی در برابر آیت‌الله مهدوی کنی حرفی نزده است و حرف‌هایی که پشت سر این عالم علوم دینی می‌زنند دروغ‌پراکنی است.
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، حجت‌الاسلام و‌المسلمین مرتضی آقاتهرانی در مراسم تشکیل جبهه پایداری انقلاب اسلامی فارس در شیراز اظهار داشت: جامعه بدون روحانی مانند بدن بدون روح بوده و سوابق آیت‌الله مهدوی کنی روشن است و به ایشان امید داریم.
آقا تهرانی بیان کرد: این جبهه و آیت‌الله مصباح یزدی هیچ تقابلی با آیت‌الله مهدوی کنی ندارد و آنانی که این حرف‌ها را می‌زنند به دنبال اسلام منهای روحانیت هستند.این جبهه در هیچ مکانی در برابر آیت‌الله مهدوی کنی حرفی نزده است و حرف‌هایی که پشت سر این عالم علوم دینی می‌زنند دروغ‌پراکنی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به جبهه پایداری اشاره کرد و گفت: باید دیروز، امروز و فردای این جبهه را در راستای حرکت‌ها و فرمایشات رهبر معظم انقلاب پیگیری کرد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: باید افراد معقولانه با عقلانیت و معنویت این جبهه را مورد ارزیابی قرار دهند و هر زمانی که ببینند در راستای رهبری حرکت نمی‌کند اعلام کنند تا اصلاح شود.
نماینده تهران در خانه ملت خاطرنشان کرد: تمام اهداف و برنامه‌های جبهه پایداری تبعیت از رهبر معظم انقلاب و حرکت پیش‌رو با ایشان است.
وی ادامه داد: در جبهه پایداری هدف دیگر ما مطرح کردن فرهنگ سیاسی اسلامی است.
دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به فتنه‌گری‌های فتنه‌گران و افرادی که مدعی اصولگرایی هستند اشاره و خاطرنشان کرد: معتقدیم باید در مقابل فتنه‌گران کوتاه نیامد، چراکه آنان در تاریکی‌ها به دنبال ضربه زدن هستند و ما باید بصیرت تمام داشته باشیم.
انتهای پیام/غ
 

ضمیمه فرهنگشهر روزنامه همشهری در شماره جدید خود خاطره روز اول مدرسه رفتن مقام معظم رهبری را به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی رهبر معظم انقلاب منتشر کرد.

روز اوّلى که ما را به دبستان بردند، روز خوبى بود؛ روز شلوغى بود. بچه‏‌ها بازى مى‏کردند، ما هم بازى مى‏کردیم. اتاق ما کلاس بسیار بزرگى بود - باز به چشم آن وقتِ کودکى من - و عدّه بچه‏هاى کلاس اول، زیاد بودند. حالا که فکر مى‏کنم، شاید سى نفر، چهل نفر، بچه‏ هاى کلاس اول بودیم. به هرحال و روز پُرشور و پُرشوقى بود و خاطره بدى از آن روز ندارم. البته چشم من ضعیف بود، هیچ‏کس هم نمی دانست، خودم هم نمی دانستم؛ فقط می‏ فهمیدم که چیزهایى را درست نمی‏بینم. بعد‌ها چندین سال گذشت و من خودم فهمیدم که چشم‌هایم ضعیف است؛ پدر و مادرم هم فهمیدند و برایم عینک تهیه کردند. آن زمان - وقتى که من عینکى شدم - گمان می ‏کنم حدود سیزده سالم بود؛ لیکن در دوره اول مدرسه این نقصِ کار من بود. قیافه معلم را از دور نمى‏دیدم، تخته سیاه را که روى آن مى‏نوشتند، اصلاً نمى‏دیدم و این، مشکلات زیادى را در کار تحصیل من به وجود مى‏آورد.

دبستانى که من در مشهد می ‏رفتم، معلم آن، مرحوم میرزا حسین تدین کرمانى بود. تنها مدرسه‏ دینى مشهد هم مدرسه‏ى ایشان بود، به نام «دارالتعلیم دیانتى». بنده شش سال در این مدرسه زیر دست آقاى تدین درس خواندم. مرحوم تدین واقعاً یک مرد حسابى بود. نه تنها آن زمان که من بچه بودم، این حس را داشتم، بلکه زمان ریاست جمهورى هم که ایشان در مشهد به دیدن من آمده بود، از نو نگاهى به ایشان کردم؛ دیدم مرد سنگین، جاافتاده، محترم و باشخصیتى است. ایشان، هم معلم بود، هم ناظم. با آن وقار و هیمنه‏ اى که داشت، در حیاط مدرسه راه می ‏افتاد و چوبى به دستش می‏گرفت و البته گاهى هم بچه‏‌ها را فلک می‏کرد؛ بنده را هم یک‏بار فلک کرد.

ایشان مرد محبوبى بود. در‌‌ همان دوره‏ بچگى هم بنده و شاید همه‏ى بچه‏‌ها به ایشان علاقه‏مند بودیم. وقتى درسم در آن مدرسه تمام شد، یکى از برادرانم در آن‏جا مشغول تحصیل شد؛ ولى باز من با ایشان سلام و علیک داشتم. سر ماه وقتى می ‏رفتم شهریه‏ برادرم را بدهم، ایشان را می‏دیدم؛ باز هم با‌‌ همان منش و چهره‏ محترم و آقاوار و واقعاً مدیریتى؛ آن هم نه مدیریت یک دبستان. ایشان در مدرسه هیبت داشت. ما در مدرسه محلى داشتیم به نام قصاص‏گاه، که بچه‏‌ها در آن‏جا مجازات مى‏شدند؛ بنده هم در همان‏جا یک‏بار قصاص شدم!

آنجا، هم محل مجازات بچه‏‌ها بود، هم نوعى زباله‏ دانى؛ یعنى بچه‏‌ها خربزه یا هندوانه میخوردند و پوست‏‌هایش را باید در آنجا می‏ریختند. ایشان وقتى در مدرسه راه می ‏رفت، با‌‌ همان لهجه‏ ى کرمانى به بچه‏‌ها خطاب می کرد: هر کس مِیْوه می خورد، پوست‌هایش را بریزد قصاص ‏گاه. از آن سال‏‌ها، این صدا هنوز در گوش من هست.
 

چهار شنبه 6 مهر 1390برچسب:قربانیان اختلاس بزرگ, :: 6:43 ::  نويسنده : دارا

اختلاس بزرگ وابسته به امیر منصور آریا که در اقتصاد ایران زلزله به پا کرده، همچنان پس لرزه‌های آن ادامه دارد و امروز شوک جدیدی به سیستم بانکی وارد شد.
مهر: بزرگترین اختلاس تاریخ اقتصادی ایران پس از کشمکش‌های فراوان سرانجام اول قربانی‌های خود را گرفت و در فاز اول عزل و استعفای چهار مقام ارشد بانکی رقم خورد.

اختلاس بزرگ وابسته به امیر منصور آریا که در اقتصاد ایران زلزله به پا کرده، همچنان پس لرزه‌های آن ادامه دارد و امروز شوک جدیدی به سیستم بانکی وارد شد.

این شوک ابتدا از استعفای مدیرعامل بزرگترین بانک ایران یعنی بانک ملی آغاز شد و با عزل دو مقام ارشد بانکی و در دستور کار قرار گرفتن عزل یک مدیرعامل یک بانک خصوصی ادامه یافت.

البته در تاریخ 22 شهریورماه پیشنهاد کردیم که مدیران ارشد نظام بانکی که درگیر اختلاس بزرگ هستند، ضمن عذرخواهی از مردم، از سمت‌های خود استعفا کنند.

این درحالی است که این اتفاق نیفتاد تا اینکه مدیرعامل بانک ملی امروز ضمن عذرخواهی از رهبر معظم انقلاب و مردم، استعفای رسمی خود را به وزیر امور اقتصادی و دارایی تقدیم کرد که بلافاصله با موافقت سید شمس الدین حسینی مواجه شد.

اگرچه در ابتدا انتشار خبر استعفای مدیرعامل بانک ملی و موافقت وزیر اقتصاد با این استعفا، در برخی رسانه ها تکذیب شد اما خبرگزاری مهر به منابع خبری خود اطمینان داشت تا اینکه متن استعفای محمودرضا خاوری منتشر شد.

خاوری در متن استعفای خود خطاب به وزیر اقتصاد آورده است: "احتراماً سوء استفاده گروه سرمایه گذاری امیرمنصور آریا، از ابزارهای تأمین مالی بانکی خشم افکار عمومی را برانگیخت و موجب قضاوت های متفاوتی در مورد عملکرد نظام بانکی کشور شد. گرچه ریشه اصلی این سوء استفاده در بانک صادر کننده اعتبارات اسنادی بوده و تردیدی در مسئولیت بانک صادرات نمی باشد، لیکن «اداره کل امور شعب» بانک ملی ایران هم با تجاوز از حدود اختیارات، بدون توجه به دستورات کتبی این جانب و عضو ذیربط هیئت مدیره و نقض تذکرات کتبی مدیریت امور اعتباری و مدیریت امور تظارت و بازرسی، با قبول ریسک فوق العاده عظیمی در تنزیل اعتبارات اسنادی (صرفاً به اتکاء تعهد قطعی بانک صادرات ایران) در شکل گیری این پدیده شوم بی تأثیر نبوده است."

در ادامه متن این استعفا می خوانیم: "لذا این جانب از طرف خود و کارکنان شریف و زحمتکش بانک ملی ایران با ابراز تأسف از عملکرد «اداره کل امور شعب مناطق آزاد» از محضر مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران عذرخواهی کرده و ضمن تأکید بر بقاء مسئولیت بانک صادرات ایران، به احترام افکار عمومی استعفاء خود را تقدیم حضور جنابعالی می کنم.

بدیهی است دفاع از شخصیت حقیقی خود را موکول به فرصت مناسب نموده و از خداوند بزرگ توفیق و عزت همه خدمتگزاران امین و دلسوز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را خواهانم."


دومین قربانی اختلاس بزرگ

دومین قربانی اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی، محمدجهرمی مدیرعامل بانک صادرات ایران بود که گفته می شود وی حاضر به استعفا نشده و در نهایت کمیته منتخب دولت رای به برکناری جهرمی داده است.

از جهرمی که همواره به عنوان یکی از تئوریسین‌های اقتصادی دولت نهم یاد می شد، در دولت دهم دیگر وی نه تنها تئورسین نبود بلکه سمت‌های خود را نیز در این دولت یکی پس از دیگری از دست داد که حذف از شورای پول و اعتبار - پیش از برکناری از مدیرعاملی بانک صادرات ایران - آخرین آن بود.

سومین و چهارمین قربانیان اختلاس بزرگ

در این میان، ولی ضرابیه که جوانترین مدیرعامل نظام بانکی کشور است نیز سومین قربانی فساد مالی بزرگ خواهد بود. کمیته منتخب دولت به دلیل اینکه بانک سامان به عنوان یکی از دو بانک اصلی تنظیم کننده اعتبارات اسنادی مزبور بود و سقف‌های مجاز را رعایت نکرده بود، تصمیم به برکناری مدیرعامل این بانک گرفته است که البته بانک مرکزی اقدامات لازم را در این خصوص انجام خواهد داد.

در عین حال، فرزاد احمدی عضو هیئت مدیره بانک ملی نیز توسط وزیر اقتصاد از سمت خود عزل شد. احمدی علاوه بر عضویت در هیئت مدیره، مسئول امور شعب مناطق آزاد که خاوری از عملکرد این بخش در ماجرای اختلاس ابراز تاسف کرده، بوده است.

البته به نظر می رسد که هنوز خانه تکانی ها ادامه داشته باشد و به زودی هیئت مدیره بانک صادرات و دیگر بانکها با خانه تکانی گسترده مواجه خواهند شد.
نخستین بار خبرگزاری مهر از این گروه اختلاس‌گر پرده برداشت و در خبری کوتاه در هشتم مردادماه امسال نوشت: بانک مرکزی ارائه مجوز به بانک آریا را متوقف کرد؛ بانکی که قرار بود بانکداری اختصاصی و بازرگانی باشد تا بتواند در ابتدای فعالیت خود دسترسی به بازاری در حدود 3 هزار میلیارد تومان داشته باشد.

البته پیش انتشار این خبر، برخی روزنامه‌ها همچون روزنامه کیهان در بخش یادداشت روز خود نسبت به حرکت مشکوک جریان انحرافی در اقتصاد و لابی‌های گسترده برای تاسیس بانکهای خصوصی پرده برداشته بودند.

انتشار خبر توقف ارائه مجوز بانک مرکزی به گروه امیرمنصور آریا و عدم اعلام دلایل آن توسط مسئولان از ابهامات گسترده‌ای حکایت داشت به گونه‌ای که این موضوع رسانه‌ها را به تکاپو انداخت تا اینکه ابتدای شهریورماه سایت آینده از اختلاس بزرگ گروه آریا خبر داد. در ادامه ماجرا، بانک صادرات این خبر را تکذیب نکرد تا اینکه بزرگترین پرونده اختلاس وارد فاز جدید رسانه ای شود.

از آن پس بود که اختلاس بزرگ به خبرهای مهم، داغ و اول خبرگزاریها، سایتها و روزنامه‌ها تبدیل شد و در شهریورماه در کمتر روزی بود که رسانه‌ها در این باره خبری منتشر نکرده باشند.

حضور شتاب‌زده مسئولان در میدان اختلاس بزرگ نیز خود بر ابهامات افزود و با حکم به موقع آیت الله آملی لاریجانی رئیس دستگاه قضا به حجت الاسلام محسنی اژه‌ای دادستان کل کشور، پرونده فساد مالی بزرگ سروسامان بیشتری گرفت و اینکه مسئولان نظام در خط مقدم برخورد قانونی با اختلاس‌گر بزرگ و همدستان وی قرار دارند.

براساس آخرین خبرها، نزدیک به 1000 میلیارد تومان از این اختلاس بزرگ به بانکها برگشته ، ضمن اینکه اموال بلوکه شده گروه امیرمنصور آریا نیز 4700 میلیارد تومان برآورد شده است. مسئولان دولتی گفته‌اند که متهم اصلی این پرونده هم در بازداشت به‌سر می‌برد.
 

سه شنبه 5 مهر 1390برچسب:, :: 22:13 ::  نويسنده : دارا

اصول گر افول گر

تفاوتی نمی کند

غروب آفتاب عدل

طلوع پابرهنه های نومدرنیته

تولد تمام دختران زنگی قدح به دست

تمام منشیان شیک پوش زلفدار

تمام کودکان فالگیر و کودکان لنگی چهار راهه های بی قرار

حساب های کوچکی زپنج وهشت وهفت توست

مدال های افتخار

وپله پله های پیشرفت توست

تو کیستی که همچنان گرسنه ای

به نان کودکان یک جهان گرسنه ای

میان تو وانقلاب

وپست ها ومیزها

چه رابطه ای ست

هندسی...

تصاعدی...

توان دو؟

میان تو وپول نفت

میان تو ولفت ولیس این ریال های بی پدر

وقاضیان بی فروغ

وسفت وبندهای جملگی دروغ

چه رابطه ای ست

هندسی...

تصاعدی...

توان دو؟

 وسهم من از انقلاب

شنیدن گلایه ها وفحش هاست

وتخمه های بی به نام حق تو

هنوز هم گرسنه و پر از طلب

به سرو فحش می دهند

وچون زنان روسپی به غرب پشت می دهند

ودر عبور سال ها

چنان درشت گشته ای

که ذهنم از شمارش تمام صفرهای هم قرین نام تو

دو هفته ی پیاپی است

که هنگ هنگ کرده است

به من بگو برادرم که انقلاب ما کجاست؟

نعوذ وبسمله بگو

نگو که توی جیب اختلاسیون

نگو که توی جیب آق زاده هاست

به انقلابیون پاک وپرستاره دار

به این دلاوران حق شناس دین مدار

مزن نشان که خود نشانه اند

مبر گمان بد که مهدی زمانه اند...


وای به حالتان روزی که امام خامنه ای روحی فداه به ما عاشقانشان امر جهاد کنند.

نوشته شده توسط: رحمان
 

سه شنبه 5 مهر 1390برچسب:, :: 22:12 ::  نويسنده : دارا

شما در تاریخ اسلام،درسیره ی چهارده معصوم هرگز سربازی اجباری نمی بینید. کجای دین خدا می گوید حکومت اجازه دارد سرباز اجباری بگیرد؟ بعد هی می گوییم سیاست ما دیانت ماست!

آقایان مجلس نشین ظلم نکنید.دین سربازی اجباری نگفته،نمی خواد،نداره!چرا مراجع نظر صریح نمی دهند؟چرا دلیل وحجت دینی نمی آورند؟مگر این ملت انقلابش برای اسلام نبود؟ به اسلام آنگونه که هست عمل کنید،نه آنگونه که شما می پسندید!خدایی هم هست بترسید. از خشم خدا نمی ترسید ازخشم ملت بترسید!

 

وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد...

نوشته شده توسط: رحمان | لینک ثابت | نظر بدهید
 

آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان درآستان جانان و آدرس astan.LoxBlog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان